Julegavetipsene til deg selv!

I beit for ideer til hva du kan ønske deg til jul? Vi har tipsene, og hjelper deg gjerne med å formidle dine ønsker til rette vedkommende hvis det skulle behøves! Because you’re worth it!

Ah, hvilken skodrøm! Disse råtassene av sko er fra pre vår 13 kolleksjonen til Whyred – og bør settes øverst på ønskelista hvis du er like skogal som oss! Pris 3500,-

Vinteren nærmer seg, og da er det kjekt med en dunjakke som varmer på kalde dager! Dun parkas fra Peak performance, varm med stil! Pris 5000,-

Herlig strikk og bluser fra NN07 sin pre vår 13 kolleksjon! Kabelstrikk gensere i to farger (1199,-) og bluse (999,-). Den tøffe cardiganen Martine har på seg koster 1799,-. Er det ikke deilig med en liten forsmak på hva vi kan forvente oss av farger neste sesong?

Ah, hvem har ikke behov for nydelige pumps i en lekker farge! Klassikeren Daisy fra Tiger of Sweden kommer nok til å stå på mange kvinner sin ønskeliste til jul! Pris 1699,-

Tiger of Sweden har mange andre fine ting du kan sette på ønskelisten din. Her er to av våre favoritt vesker fra nevnte leverandør. Pris 2999,- og 2299,-.

Eller hva med iPad cover og iPhone cover i skinn og tøffe farger? Pris 799,- og 499,-.

Vi damer får aldri nok av fine topper, og disse to fra By Malene Birger er virkelig delikate! Silkebluse i en skjønn korallfarge – pris 1999,-. Eller hva med denne toppen med lekre detaljer? Finnes og i svart – pris 999,-.

Smykker fra Maria Black! Settes på ønskelisten eller husk å glede noen andre med disse stilrene og edgy smykkene!

Gullringer 549,- og gullsmykke 1299,-

Klokke fra Triwa er alltid en vinner! Avbildet en rosa LOMIN – pris 1199,-.

Håper vi har gitt deg noen ideer til hva du kan ønske deg til jul. Og husk, de beste gavene er de man kjøper til seg selv! Ha en finfin førjulstid alle sammen!

Les mer om Maria Black, Tiger of Sweden, Triwa