Det store kvalitetssalget!

2012-12-30 14.27.34

Vi er ikke riktig klare for nyttårsfeiring enda som du sikkert ser. Mange esker å telle, og mye som skal på plass før det store kvalitetssalget den 2. januar. Dette salget kommer til å bli tidenes beste! Stativene er fulle av lekre høst/vinterplagg til 50%. På dette salget får du og 50% på vintersko, pumps, ytterjakker og jeans. På toppen av det hele kan du kjøpe utvalgte Acne sko og vesker til 30%. Med andre ord – stor fare for at kredittkortet kan gå varmt! Men, det er det verdt.

Vi har utvidet åpningstid onsdag 2. og torsdag 3. januar: 10 – 19

Vi sees da, men først kos dere masse på årets siste kveld. Vi skal straks krype opp fra pappeskene, skifte til finkjolen og hilse det nye året velkommen med champagne.

Riktig Godt Nytt År Godtfolk!

Les mer om Sienna