Inntrykk fra innkjøpsuken i Oslo

Oslo Fashion Week er over for denne gang, og det er mange inntrykk som skal fordøyes. Vi ønsker selvsagt å kunne tilby deg det beste neste høst, og da skal det jobbes slik at vi er sikre på at varepakken blir den ultimate. Vi er veldig fornøyde så langt, og her er noen smakebiter fra innkjøpsuken. Håper du liker det du ser!

21Alltid en fryd å starte noen hektiske innkjøpsdager hos Acne, som leverer igjen og igjen! Hva er det å si, annet enn “gled dere”! Og jenter, Acne Canada i nye fine farger er tilbake! Vi har allerede begynt å ta i mot reservasjoner på skjerfene som blir levert i juni, så hyl ut hvis du vil stå på lista!

22Gensere med print og mønster ser vi masse av til høsten! Acne sin er helt nydelig, love it!

23Pistol har fornyet seg! Til venstre en med høyere hæl og til høyre Pistol med for. Lykke!

1Nytt spennende merke hos Sienna fra høsten av. Cala & Jade er det norske veskemerket alle snakker om! Sjekk ut hjemmesiden deres for mere info http://www.calajade.com

2Vakre Maja hos J.Lindeberg med noen av våre favoritter for høsten. Skinnbukse, herlig angoracardigan og en fantastisk lett og fin dunjakke!

11Maria Black, love! Nye ringer og smykker vi er sikre på kommer til å bli dine favorittsmykker!

3Fete ting hos våre kjære svenske venn Whyred!

6FiveUnits har mye spennende på gang! Baggy chinosen vi liker i ny kul vask, kommer i butikk til sommeren!

5Designers Remix! Vi vil ikke røpe mer enn at denne kolleksjonen er hot!

9Et annet høydepunkt under OFW er selvsagt et besøk hos Filippa K som vi er så glade i. De leverer, bestandig, og om ikke lenge blir disse godsakene med deg hjem!

8Hein er en likanes kar og han er selger for det fremgangsrike norske merket Arnie Says. De har bla fantastisk strikk til fine priser, og for en kvalitet på strikken! Vi gleder oss til å vise deg dette!

10Ikke verst strikken hos NN07 heller by the way! Myke deilige gensere en flytter rett inn i, bedre kan det vel ikke bli!

4Ingen høst/vinter uten luer fra FWSS! Nye farger, kvaliteter og mønstre gjør sitt til at vi går høsten stilsikkert i møte.

Håper du likte det du så, vi gleder oss til å kunne vise deg hele kolleksjonene. Inntil da skal vi gjøre oss ferdig med innkjøpene, besøke Alexander Wang i Paris og ikke minst – glede oss over våren og alle de nydelige vårkolleksjonene!

Velkommen innom for en moteprat!