Hva har vi med hjem i bagasjen fra Alexander Wang?

1Innkjøpene for høsten nærmer seg slutten, og ble avsluttet med en tur til moteuken i Paris og innkjøp hos Alexander Wang!

Paris var fullpakket med fashionistas, bloggere, modeller, redaktører og andre moteglade mennesker. Solen gjorde og sitt til at dette ble noen riktig fantastiske dager og et herlig besøk i en alldeles vakker by. Vi har med “bygave” hjem til dere damer – vi har handlet inn de superkule veskene til Alexander Wang som du nå får kjøpt hos oss f.o.m denne høsten! Her er et lite innblikk i hva du får kjøpt av klær og vesker om bare noen måneder!

4

5

2

3

89ImageVi ♥ klærne og veskene til Alexander Wang! Og om veldig kort tid får vi inn vårkolleksjonen!

Med andre ord MYE å glede seg til!

Les mer om Alexander Wang, Sienna