Sienna dame + Sienna herre = sant

2015-08-07 15.02.48Vi har noe spennende å fortelle deg; Sienna dame + Sienna herre = sant!

I november flytter vi til nye fine lokaler hvor det blir en egen herreavdeling. Vi slår oss sammen med Bremseth Sport, og inntar hele 2. etasjen i bygget hvor de holder hus. Huset får i disse dager en totalrenovering, og dere aner ikke hvor vi gleder oss til å vise dere dette flotte lokalet vi flytter inn i!

Vi går med andre ord en meget spennende tid i møte, og vi synes det er på høy tid at gutta kan kle seg med tøffe klær fra Sienna. I nåværende lokaler er vi i full gang med å rigge om til høst, og tro oss, denne sesongen er fantastisk fin!

Følg med, vi kommer til å holde dere oppdatert med masse bilder og informasjon fremover. Både av det nye lokalet og selvsagt alle de fine nyhetene som ryr inn!

God lørdagskveld, og husk, Sienna dame + Sienna herre = sant!

Les mer om Sienna