Ellesse

Hettegenser 850,-/joggebukse 700,-

Nå er IT merket alle snakker om her! Ellesse er et italiensk merke grunnlagt allerede i 1959, og som er på full fart inn på det norske markedet igjen. Kanskje ikke så rart med tanke på hvordan motebildet har utviklet seg de siste årene. Det sporty element har kommet for å bli, og har blitt en naturlig del av vår hverdag. Aldri før har vi kombinert sport med fashion som nå. Sneakers har blitt en del av hverdagsuniformen, og vi bruker gjerne en collegegenser eller hettegenser både til hverdags og til fest. Selvsagt er det lov til å pynte opp collegegenseren eller t-shirten med enkle smykker. Dette gjelder både for gutta som for jentene. Maria Black leverer unisex smykker til begge kjønn, og disse passer utmerket sammen med f.eks de sporty overdelene fra Ellesse!

Først ut er herrene, og om ikke lenge får vi og Ellesse til damer!

T-shirt 400,-

Collegenser 750,-/shorts 500,-