Diemme

Nytt merke hos oss nå i høst! Vi har fått inn det populære high-end merket Diemme som strekker seg fra joggesko til fjellklatring støvler tilpasset bybruk. Ambisjonen til Diemme er å produsere høyest kvalitet håndverk med en eksepsjonell grad av komfort og med et progressivt design og fokus på detaljer.

Alle Diemme skoene er laget i Italia på Calzaturificio Diemme fabrikken i Onè di Fonte, Veneto. Diemme er grunnlagt og forvaltet av brødrene Dennis og Maico Signor som har 25 års erfaring innen utendørs- og ytelsessegmenter. Hvert Diemme-par er håndlaget av ekspertarbeidere i hvert trinn av prosessen. Den italienske skotøyindustrien består hovedsakelig av små familieeide selskaper. Kombinasjonen av dette nettverket av småskala støttende næringer og høyt kvalifiserte arbeidstakere er det som gjør det mulig å produsere begrensede produksjonsruter av høykvalitets håndverksprodukter. Bærekraft og opprinnelse er viktige aspekter ved Diemmes mentalitet. Kjøp mindre, og kjøp bedre. Høyere materialkvalitet, bedre produksjon og konstruksjonskvalitet, laget av arbeidstakere som belønnes for sine ferdigheter.

Vi har Diemme både til dame og herre, og her ser du høst-/vinterskoene vi mener tilfører det lille ekstra til varepakken vi har og som gjør at du blir riktig skodd for høst og vinter!

Diemme Vet Desert Oasis/Beige str 36-40. Pris 3600,-. Denne modellen får vi og inn i sort om ikke lenge.

Diemme Roccia Vet Haircalf str 36-40. Pris 3600,-

Diemme Roccia Vet Aqua Nubuck/Navy str 41-45. Pris 3600,-

Diemme Roccia Vet Original str 41-45. Pris 3400,-