SOMMERSALG

Velkommen til det store kvalitetssalget som starter i morgen kl. 10! Nå får du 30% – 50% på vår- og sommervarer. Dette vil du ikke gå glipp av! Velg blant dine favorittmerker som Acne Studios, American Vintage, ByTiMo, Becksöndergaard, Day Birger Et Mikkelsen, Filippa K, FWSS, Fiveunits og mange flere.

Vi har også en outlet-avdeling hvor du finner mange fine varer til svært gode priser. Sjekk ut denne avdelingen, og gjør et kupp!

Vi slipper inn 10 kunder i butikken av gangen, og vil derfor oppfordre kunder til å kle seg etter været og belage seg på litt venting før man slipper inn.

Vi ønsker gjerne at kunder bruker munnbind i butikken, sprit hender ved inngang, kasse og utgang, og hold god avstand til andre kunder og ansatte. Sammen skaper vi en trygg og hyggelig handel for våre kunder.

Torsdag vil telefonen vår være ubetjent. Du kan kontakte oss på våre sosiale kanaler eller send en mail til post@sienna.no. Vi svarer fortløpende ved ledig kapasitet, men oppfordrer alle som har mulighet til å besøke butikken.

Vi har utvidet åpningstider denne uken:
Torsdag og fredag: 10-19
Lørdag: 10-15

Til info:
Bruk hovedinngang da inngang på bakside holdes stengt. Dersom noen trenger å bruke heis tilrettelegger vi for det.

Nedenfor kan du se noen av godbitene som kan bli dine.

Vi gleder oss til å se deg! Velkommen til glade salgsdager på Sienna.