Giveaway

Velkommen til vår giveaway på instagram!

Vi er så fornøyde med at flere og flere følger oss på bloggen vår, det setter vi stor pris på! Vi synes og det er stas at mange har begynt å følge oss på instagram – dette må feires!

Og vi kan ikke tenke oss bedre måte å feire dette på enn å gjøre litt stas på de nyankomne favorittbuksene! FiveUnits leverer selvsagt fine nye vasker i vår, og vi har begynt å få inn noen av de. Martine viser deg siste nytt på FiveUnits fronten under, og nå deler vi ut fem stk bukser!

Ja du leste riktig, vi trekker ut fem heldige FiveUnits fans som får hver sin valgfri chinos! Alt du trenger gjøre for å være med i trekningen er følgende: legg ut et bilde av favoritt chinosen din fra FiveUnits, gjerne med deg selv. Har du ikke en favoritt chinos enda kan du låne et bilde her inne på bloggen vår. Teksten under bildet du legger ut på instagram er valgfri, men må inneholde @sienntrend og #siennavinn.

VIKTIG! Dere som deltar må ha åpen profil t.o.m mandag – slik at bildet kommer opp under #siennavinn når vi skal trekke en vinner!

Så kom igjen, del et bilde med oss, og det kan være DU som får en valgfri chinos! Vi trekker fem heldige vinnere på mandagen. Husk, ingen vår uten chinos fra FiveUnits!

2013-02-22 12.16.32

Ny jeans vask! Myk og behagelig på, med mye stretch.

2013-02-22 11.55.18

Herlig plomme/rosa farge!

2013-02-22 12.02.30Beige/brun vask som passer til alt!

Og, chinosene koster selvsagt det samme som før, 899.

Velkommen innom for å finne din vårchinos!

Les mer om Fiveunits, Sienna