Dana Peacoat

2015-09-02 13.47.192015-09-02 13.46.57Dana Peacoat Filippa K 3500,-

En av høstens kuleste kåper heter Dana Peacoat og kommer fra Filippa K. Denne dobbelspente ulljakken er bare helt fantastisk fin! Avtagbar pelskrage, og tøffe detaljer.

Vi gratulerer Filippa K med den prestisjefylte prisen Guldknappen!
Dette er andre gang Filippa K stikker av med prisen “designer of the year”. Første gang med Filippa Knutsson i 1997 og nå med Nina Bogstedt i 2015: http://damernasvarld.se/vinnaren-av-damernas-varld-guldknappen-2015-ar/
” Hon förvaltar och förädlar fenomenet som satte svenskt mode på världskartan, får oss att strunta lite i trender och fokusera på helhet och hållbarhet i stället. Grattis Nina Bogstedt, chefsdesigner och creative director på Filippa K, som ligger bakom den bejublade höst- och vinterkollektionen!”

Så fortjent, og vi er så enige i juryens begrunnelse. Filippa K leverer alltid. Klassiske, tidløse og herlige favorittplagg!

Les mer om Filippa K