Instagram konkurranse

Vil du være med på å utforme våre nye poser?

2I anledning utvidelsen av Sienna feirer vi med nye fine papirposer. Nå kan du være med på å sette ditt preg på disse posene! Designet på utsiden av posen er allerede bestemt, men på innsiden av posen ønsker vi å trykke et bilde DU har tatt!

Vilde tok med seg kameraet ut på tur i Verdal en dag, og tok de fine bildene over. Nå er det din tur. Vi ønsker å trykke det kuleste bildet av Verdal vi får inn på konkurransen!

Søk oss opp på instagram (siennatrend) å delta i konkurransen der. Kriteriet for å delta er veldig enkelt; du må følge oss på instagram, that’s it.

Lørdag 21. november trekker juryen, som består av Siennajentene og Gro fra Ludvigsen AS, ut tre bilder som går videre til finalen. Den som har tatt bildet vi anser som det kuleste bildet av Verdal vinner et gavekort på 3000,-. De to andre bidragene blir premiert med gavekort på 1000,- hver. Vinneren vil bli kontaktet slik at vi får bildet tilsendt pr mail.

Lykke til, vi håper på mange fine og kule bidrag!