Innkjøp AW19

Vi har vært på innkjøp i Oslo og handlet inn varer til høsten. Mye spennende på gang til både dame og herre og kolleksjonene er så bra at vi tror dette blir tidenes høst. AW19 inneholder alt vi vil ha og litt til! Her er en liten sneakpeak fra dagene våre, og noen nye merker som kommer i butikk allerede nå denne sesongen. Vi var bla på besøk hos Russell Athletic, sweatshirt giganten som har vært på markedet siden 1902 og som har gjort et mega comeback på det norske markedet. Kommer i butikk nå om ikke lenge!

Ser du noe du ønsker å reservere allerede nå sier du fra så setter vi deg på listen. Lenger ned i innlegget vil du se at vi bla får inn Bordeaux luen fra FWSS i fargen nude igjen til høsten, og da etterspørselen etter denne er så stor anbefaler vi deg at du reserverer en nå.
Boblejakker, og særlig de lange tar av helt neste høst/vinter. Vi forelsket oss i disse to jakkene hos Filippa K!
Strøkne slips i gøyale fargekombinasjoner hos Stenströms!
På besøk hos Tiger’n – Tiger of Sweden!
Nikolai og Andreas på Tiger herre viser oss AW19 kolleksjonen, og gutter, bare å glede seg. Høstkolleksjonen er dritbra!
Masse fint hos Cecilie på Tiger dame. Sjekk det lekre settet hun har på seg da, det har vi i butikk nå!
Ikke bare klær som skal handles inn hos Tiger of Sweden, selvsagt skal lekre accessories ned på ordrearket!
Se hva vi fant hos Swims! Elsk på denne tøffe boblekåpen som garantert blir en av høstens store slagere! Swims leverer enn knallsterk høstkolleksjon med mange spennende nyheter. Vi lover, herrene har noen herlige overraskelser i vente!
Turen går videre til Blender Agency og et av våre favorittmerker – FWSS. Se hva vi fant der! Gikk du glipp av IT luen, “Camilla Pihl luen”, nå i vinter har du sjansen neste høst/vinter for da er den med i både nr 1 fargen nude og mange andre fine farger!
 CALAJADE leverer nye lekre vesker til høsten ♥ Ny fletteteknikk, se så fin!
Se hvem som gjør comeback til høsten! Du husker sikkert denne veskefiningen fra CALAJADE?
Et annet bra merke hos Blender Agency er Diemme som vi introduserte i butikk for første gang i fjor høst til både dame og herre. Det har virkelig vært et populært merke siden vi fikk det inn, og de av dere som ikke fikk tak i de italienske herlighetene i fjor høst får sjansen nå til høsten!
Vi ♥ Maria Black og får aldri nok smykker fra dette danske fine smykkemerket. Heldigvis kommer det mange nydelige nyheter til høsten!
Innkjøpsrunden avsluttes med et besøk hos vårt nye fine veskemerke, Farrow. Det kommer i butikk allerede nå i vår, og vi gleder oss så til å vise dere disse fine veskene som og er fine i pris! Nå skal vi jobbe videre med AW19 ordrene å sørge for at høsten blir så bra som bare det. Denne sesongen, SS19, er slettes ikke verst den heller. Med andre ord; så mye å glede seg til!