Fine innkjøpsdager i Oslo

Vi har vært i Oslo for å handle inn godsaker til neste høst-/vinter og lørdag morgen startet vi innkjøpsrunden vår hos Filippa K. Deilig servering i hyggelig selskap, og Vigdis har fått en ny bestekompis. Denne kolleksjonen er det bare å glede seg til.

Deretter gikk turen videre til Maria Black. Et inspirerende showroom hvor du drømmer deg bort i favoritt smykkene dine.

Dagene er hektiske, men av og til er vi nødt til å stoppe opp og la oss inspirere av de fine stedene vi besøker. Ofte eldre bygårder med vakker arkitektur, på bildet over ser du en av de eldste heisene i Oslo.

En lang dag med innkjøp krever sine sko, og vi har nå fått påfyll av Manhattan Nappa fra Acne Studios som koster 3.700,-

Fra det ene innkjøpet til det andre. Vi avslutter dagen med noen velfortjente bobler hos alltid like sprudlende Maria hos Calvin Klein. 

En frisk og rask søndagsmorgen hos Fiveunits. Her vanker det og god servering i hyggelig selskap. Buksene fra Fiveunits får vi aldri nok av, og du kan absolutt ha en i hver farge!

I Oslo får vi hint av vår – og er derfor ikke i tvil om hvilken blazer som skal brukes denne dagen. Janny Pinstripe blazer fra Acne Studios, trenger vi å si noe mer? 

Vi besøker Q Agency og legger vår andre ordre på merket Storm & Marie som kommer i butikk for første gang nå til våren. Bare å glede seg, dette blir bra!

Ganni leverer nok en gang. Styles i ulike print og fasonger og tilbehør som rocker opp et hvilket som helst antrekk – livet med Ganni er aldri kjedelig!

Blender Agency tar oss godt i mot som alltid. De viser oss de beste plaggene du bare ikke vil gå glipp av – slik som denne teddyjakka fra FWSS. Klarer du å vente?

Tiden flyr av gårde og plutselig er siste innkjøpsdag over. Vi runder av mandagen og dette innkjøpet med et hyggelig besøk hos Swims. Favorittjakkene for AW20 er i boks og vi takker for denne gang. Vi gleder oss til dere får se de fine kolleksjonene som kommer i butikk til høsten!