Har du lyst på et par Veja sneakers?

Nå er vårens sneakers fra Veja her! Franske Veja bruker utelukkende økologiske materialer og driver etter fair-trade prinsipper. Det koster å drive etisk forretningsvirksomhet så Veja sparer der de kan og kutter på markedsføringen. Til tross for det har de lykkes med å innhente en stor krets med tilfredse kunder som sprer ryktet om disse kule sneakersene videre!

Nå er det vår tur! Vi ønsker å glede noen med nye sneakers til våren. Vi gir derfor bort et par til en av våre følgere på facebook, og vi gir og bort et par til en av våre følgere på instagram. Følger du oss begge steder øker dine vinnersjanser betraktelig. Vinnerne trekkes fredag 3. april. Lykke til!

Vårens utvalg av sneakers fra Veja!
Condor Mesh White Orange Fluo 1.600,- / Condor Alveomesh White Pierre 1.600,-
Rio-Branco Hexamesh Gravel Orange-Fluo 1.150,-
Venturi B Mesh Full Black 1.400,-