Ny daglig leder

Vi har lenge gledet oss over å kunne dele denne nyheten med dere. Mai er like rundt hjørnet og fra da vil det være et nytt, men kanskje for noen – et kjent ansikt dere møter i butikken.

Sienna så dagens lys høsten 2007 og ble startet av Vigdis Pettersen. Butikken ble drevet i flere år på Minsaas plass før den i 2015 ble flyttet til Nordgata i Verdal sentrum, og her har butikken vært siden. Etter 13 år overlater Vigdis driften videre til Marina Fornes, med viten om at butikken er i de beste hender. Vigdis benytter anledningen til å takke for alle fine hilsener, blomster og gaver hun har fått de siste dagene. Helt overveldende ifølge henne selv og hun sier videre at det beste med disse årene har vært alle de fine kundemøtene og gode samtalene. 

Jeg har jobbet på Sienna tidligere, både i det nye og gamle lokalet. De siste årene har jeg jobbet på Carma i Trondheim og tar med meg gode erfaringer, inspirasjon og ny energi til Sienna.

Herreavdelingen blir lagt ned og fullt fokus blir nå flyttet til dameavdelingen.

F.o.m mai har vi normale åpningstider. 

Mandag – fredag: 10 – 17

Lørdag: 10 – 15

Jeg ser frem til å få besøk av både nye og kjente fjes, og gleder meg veldig. Hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos meg!

Klem Marina