Informasjon

Sienna har holdt stengt i uke 1 på grunn av den lokale smittesituasjonen. Vi åpner dørene igjen førstkommende onsdag 13. januar og vil ha reduserte åpningstider ut uke 2. Byttefrist for julegaver er utvidet og kan byttes ut lørdag 16. januar.

Vi ønsker våre kunder velkommen til en hyggelig handel. Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind for å skape en trygg opplevelse for både kunder og ansatte. Desinfiser hender når dere kommer inn og hold god avstand til ansatte og andre kunder. Det vil også være restriksjoner på hvor mange kunder som kan være i butikken samtidig.

Januarsalget er foreløpig utsatt. Nærmere informasjon kommer.

Åpningstider Uke 2
Mandag 11. januar: Stengt
Tirsdag 12. januar: Stengt
Onsdag 13. januar: 13-17
Torsdag 14. januar: 13-17
Fredag 15. januar: 13-17
Lørdag 16. januar: 11-15